Butternut Pasta

Butternut Pasta
Porties4 Personen

Ingrediënten

 500 g Tagliatelle
 1 tbsp Plantaardige room
 1 tbsp Gesnipperde pijpajuin
 1 tsp Gedroogde salie
 Olijfolie
 Peper en zout

Bereidingswijze

1

Kook de tagliatelle beetgaar in lichtgezouten water.

2

Giet de pasta af en meng de Aoste Butternut Groentespread erdoor.

3

Sprenkel wat olijfolie over de pasta en brenf op smaak met peper en zout.

4

Werk de pasta af met plantaardige room, gesnipperde pijpajuin en de salie.

Onze onweerstaanbare tip

aoste_smakelijk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Ingrediënten

 500 g Tagliatelle
 1 tbsp Plantaardige room
 1 tbsp Gesnipperde pijpajuin
 1 tsp Gedroogde salie
 Olijfolie
 Peper en zout

Bereiding

1

Kook de tagliatelle beetgaar in lichtgezouten water.

2

Giet de pasta af en meng de Aoste Butternut Groentespread erdoor.

3

Sprenkel wat olijfolie over de pasta en brenf op smaak met peper en zout.

4

Werk de pasta af met plantaardige room, gesnipperde pijpajuin en de salie.

Butternut Pasta