In plaats van Epoisses kunt u ook een andere pittige schim- melkaas gebruiken!
Roer 1 ei met 1 theelepel zout en de boter. Voeg de bloem toe en kneed tot een glad deeg. Wikkel het deeg in huishoudfolie en leg het in de koelkast gedurende 1 uur.
Meng de zure room met de overgebleven eieren, zout, peper en nootmuskaat.
Snij de Epoisses in kubussen. Schil de appel, verwijder de klokhuis en snij in blokjes.
Snij de AOSTE Salami 100% Kip® in stukjes. Meng de kaas, appel en salami met de verse room. Verwarm de oven tot 200°C.
Vet de taartvorm met boter. Bestrooi het werkvlak met bloem en rol het deeg uit tot ongeveer 1/2 cm dik. Leg het deeg in de taartvorm en giet de vulling erover.
Bak de taart lichtbruin in het midden van de oven geduren- de 25-30 minuten. Bestrooi met de hazelnoot en dien meteen op.