Gevulde aubergine met parelcouscous

Gevulde aubergine met parelcouscous
Porties4 Personen

Ingrediënten

 4 Aubergines
 100 g Parelcouscous
 1 tbsp Olijfolie
 1 Granaatappel
 1 tbsp Platte peterselie
 100 ml Plantaardige yoghurt
 1 tsp Rode pepervlokken
 Peper en zout

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 200°C.

2

Kook de parelcouscous zoals aangegeven op de verpakking.

3

Giet de couscous af en meng ze met de Aoste Aubergine Groentespread.

4

Snij de aubergines overlangs doormidden. Haal het vruchtvlees uit en smeer ze in met olijfolie. Kruid met peper en zout.

5

Vul de aubergine met het couscousauberginemengsel.

6

Zet de aubergines in de oven en dit gedurende 40min.

7

Serveer met granaatappelpitjes, platte peterselie, plantaardige yoghurt en rode pepervlokken.

Onze onweerstaanbare tip

aoste_smakelijk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Ingrediënten

 4 Aubergines
 100 g Parelcouscous
 1 tbsp Olijfolie
 1 Granaatappel
 1 tbsp Platte peterselie
 100 ml Plantaardige yoghurt
 1 tsp Rode pepervlokken
 Peper en zout

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 200°C.

2

Kook de parelcouscous zoals aangegeven op de verpakking.

3

Giet de couscous af en meng ze met de Aoste Aubergine Groentespread.

4

Snij de aubergines overlangs doormidden. Haal het vruchtvlees uit en smeer ze in met olijfolie. Kruid met peper en zout.

5

Vul de aubergine met het couscousauberginemengsel.

6

Zet de aubergines in de oven en dit gedurende 40min.

7

Serveer met granaatappelpitjes, platte peterselie, plantaardige yoghurt en rode pepervlokken.

Gevulde aubergine met parelcouscous