
Gevulde aubergine met parelcouscous
Ingrediënten
4 Aubergines
100 g Parelcouscous
1 tbsp Olijfolie
1 Granaatappel
1 tbsp Platte peterselie
100 ml Plantaardige yoghurt
1 tsp Rode pepervlokken
Peper en zout
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Kook de parelcouscous zoals aangegeven op de verpakking.
3
Giet de couscous af en meng ze met de Aoste Aubergine Groentespread.
4
Snij de aubergines overlangs doormidden. Haal het vruchtvlees uit en smeer ze in met olijfolie. Kruid met peper en zout.
5
Vul de aubergine met het couscousauberginemengsel.
6
Zet de aubergines in de oven en dit gedurende 40min.
7
Serveer met granaatappelpitjes, platte peterselie, plantaardige yoghurt en rode pepervlokken.