Kook de parelcouscous zoals aangegeven op de verpakking.
3
Giet de couscous af en meng ze met de Aoste Aubergine Groentespread.
4
Snij de aubergines overlangs doormidden. Haal het vruchtvlees uit en smeer ze in met olijfolie. Kruid met peper en zout.
5
Vul de aubergine met het couscousauberginemengsel.
6
Zet de aubergines in de oven en dit gedurende 40min.
7
Serveer met granaatappelpitjes, platte peterselie, plantaardige yoghurt en rode pepervlokken.
',
pushGtmEventsToHost: true,
offersPerPage: 8,
identifier: "customName1",
variantBased: true,
showAllEnabled: true,
showAllDisplaysProduct: true,
});
// The number within the bracket is the lightbox ID of the lightbox created within the builder
var callToActionElement = document.getElementById("lightbox-call-to-action");
// id of your call-to-action element // Bind to the click event on the call-to-action element
callToActionElement.addEventListener("click", function() { lightbox.show(); });