Gevulde aubergine met parelcouscous
Porties4 Personen

Ingrediënten

 4 Aubergines
 100 g Parelcouscous
 1 tbsp Olijfolie
 1 Granaatappel
 1 tbsp Platte peterselie
 100 ml Plantaardige yoghurt
 1 tsp Rode pepervlokken
 Peper en zout

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 200°C.

2

Kook de parelcouscous zoals aangegeven op de verpakking.

3

Giet de couscous af en meng ze met de Aoste Aubergine Groentespread.

4

Snij de aubergines overlangs doormidden. Haal het vruchtvlees uit en smeer ze in met olijfolie. Kruid met peper en zout.

5

Vul de aubergine met het couscousauberginemengsel.

6

Zet de aubergines in de oven en dit gedurende 40min.

7

Serveer met granaatappelpitjes, platte peterselie, plantaardige yoghurt en rode pepervlokken.

Onze onweerstaanbare tip

Smakelijk!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print