Kook de parelcouscous zoals aangegeven op de verpakking.
3
Giet de couscous af en meng ze met de Aoste Aubergine Groentespread.
4
Snij de aubergines overlangs doormidden. Haal het vruchtvlees uit en smeer ze in met olijfolie. Kruid met peper en zout.
5
Vul de aubergine met het couscousauberginemengsel.
6
Zet de aubergines in de oven en dit gedurende 40min.
7
Serveer met granaatappelpitjes, platte peterselie, plantaardige yoghurt en rode pepervlokken.
Onze onweerstaanbare tip
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
',
pushGtmEventsToHost: true,
offersPerPage: 8,
identifier: "customName1",
variantBased: true,
showAllEnabled: true,
showAllDisplaysProduct: true,
});
// The number within the bracket is the lightbox ID of the lightbox created within the builder
var callToActionElement = document.getElementById("lightbox-call-to-action");
// id of your call-to-action element // Bind to the click event on the call-to-action element
callToActionElement.addEventListener("click", function() { lightbox.show(); });