Groenteballetjes Pompoen-Wortel met courgettenslingers
Porties4 PersonenBereidingstijd30 min.

Ingrediënten

 2 grote courgetten
 100 g edamameboontjes
 6 wortels (verschillende kleuren)
 1 sjalot
 6 el olijfolie
 4 takjes oregano
 3 takjes tijm
 peper en zout

Bereidingswijze

1

Pel en snijd de sjalot fijn en stoof hem aan in de helft van de olijfolie.

2

Maak met behulp van een spiraalsnijder slingers van de courgetten en voeg ze dan toe aan de sjalotten. Laat ze zachtjes meestoven.

3

Schil de wortelen en snijd ze overlangs in 2 en dan in schijfjes. Stoom de wortelen gaar in een stoommandje en voeg ze dan toe aan de courgettenslingers.

4

Kruid het geheel met peper, zout en de vers tijm. Voeg er dan de edamameboontjes aan toe.

5

Bak de Aoste Groenteballetjes Pompoen-Wortel in een antikleefpan met olijfolie tot ze aan alle kanten mooi gekleurd zijn.

6

Serveer ze samen met de courgettenslingers en wortelmengeling. Werk af met de oregano.

Onze onweerstaanbare tip

Ook heerlijk met de Groenteballetjes Spinazie-Broccoli.

Smakelijk!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print