
Groenteballetjes Pompoen-Wortel met een groenten curry
Ingrediënten
Bereiding
Pel en snijd de sjalot fijn. Kuis de bloemkool en verdeel ze in roosjes. Snijd de courgette over-langs in 4 en verwijder de zaadlijsten. Snijd ze dan in plakjes.
Verwarm de helft van de olijfolie in een grote pan en stoof er de sjalotten in aan, voeg de bloemkoolroosjes en de courgette toe. Laat dit een 3 tal minuten garen. Kruimel er het groentebouillonblokje over, voeg het water en de groene currypasta toe. Laat het geheel een 5-tal minuten verder garen en voeg dan de kokosmelk en de kikkererwten toe.
Bak de Aoste Groenteballetjes Pompoen-Wortel in een antikleefpan met de rest van de olijf-olie tot ze aan alle kanten mooi gekleurd zijn.
Kook de noedels, zoals vermeld op de verpakking, en voeg ze dan toe aan de curry.
Kruid indien nodig bij met peper en zout en werk het geheel af met de platte peterselie en de cashewnoten.