Pel en snijd de sjalot fijn. Spoel de kerstomaatjes en halveer ze.
2
Stoof de sjalot aan in de helft van de olijfolie en voeg er de tomaatjes, tijm, laurier, rozema-rijn en oregano aan toe. Laat alles op een zacht vuurtje stoven gedurende 15 minuten.
3
Kook ondertussen de macaroni zoals vermeld op de verpakking.
4
Bak de Aoste Groenteballetjes Pompoen-Wortel in een antikleefpan met de rest van de olijf-olie tot ze aan alle kanten mooi gekleurd zijn.
5
Meng de mascarpone onder de tomatensaus en kruid indien nodig bij met peper en zout.
6
Serveer de macaroni met de saus en de Aoste Groenteballetjes Pompoen-Wortel en werk af met de platte peterselie.
Ook lekker met de Groenteballetjes Spinazie-Broccoli.
',
pushGtmEventsToHost: true,
offersPerPage: 8,
identifier: "customName1",
variantBased: true,
showAllEnabled: true,
showAllDisplaysProduct: true,
});
// The number within the bracket is the lightbox ID of the lightbox created within the builder
var callToActionElement = document.getElementById("lightbox-call-to-action");
// id of your call-to-action element // Bind to the click event on the call-to-action element
callToActionElement.addEventListener("click", function() { lightbox.show(); });