Groenteballetjes Spinazie-Broccoli als aperitief

Groenteballetjes Spinazie-Broccoli als aperitief
Porties4 PersonenBereidingstijd10 min.

Ingrediënten

 50 g Griekse yoghurt
 100 g geitenkaas (Labhne)
 1 lente-ui
 1 tbsp za'atar
 10 g zonnebloempitten
 2 tbsp olijfolie
 peper en zout

Bereidingswijze

1

Snij de lente-ui in fijne ringen.

2

Meng de geitenkaas met de Griekse yoghurt en meng er de za'atar onder. Kruid met peper en zout.

3

Schep over in een potje en werk af met de olijfolie, de lente-ui en de zonnebloempitten.

4

Bak de Aoste Groenteballetjes Spinazie-Broccoli in een antikleefpaln met olijfolie tot ze aan alle kanten mooi gekleurd zijn.

5

Serveer ze samen met de geitenkaas als dip als onderdeel van een aperitiefschotel.

Onze onweerstaanbare tip

Ook lekker met de Groenteballetjes Pompoen-Wortel.

aoste_smakelijk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Ingrediënten

 50 g Griekse yoghurt
 100 g geitenkaas (Labhne)
 1 lente-ui
 1 tbsp za'atar
 10 g zonnebloempitten
 2 tbsp olijfolie
 peper en zout

Bereiding

1

Snij de lente-ui in fijne ringen.

2

Meng de geitenkaas met de Griekse yoghurt en meng er de za'atar onder. Kruid met peper en zout.

3

Schep over in een potje en werk af met de olijfolie, de lente-ui en de zonnebloempitten.

4

Bak de Aoste Groenteballetjes Spinazie-Broccoli in een antikleefpaln met olijfolie tot ze aan alle kanten mooi gekleurd zijn.

5

Serveer ze samen met de geitenkaas als dip als onderdeel van een aperitiefschotel.

Groenteballetjes Spinazie-Broccoli als aperitief