Meng de geitenkaas met de Griekse yoghurt en meng er de za'atar onder. Kruid met peper en zout.
3
Schep over in een potje en werk af met de olijfolie, de lente-ui en de zonnebloempitten.
4
Bak de Aoste Groenteballetjes Spinazie-Broccoli in een antikleefpaln met olijfolie tot ze aan alle kanten mooi gekleurd zijn.
5
Serveer ze samen met de geitenkaas als dip als onderdeel van een aperitiefschotel.
Ook lekker met de Groenteballetjes Pompoen-Wortel.
',
pushGtmEventsToHost: true,
offersPerPage: 8,
identifier: "customName1",
variantBased: true,
showAllEnabled: true,
showAllDisplaysProduct: true,
});
// The number within the bracket is the lightbox ID of the lightbox created within the builder
var callToActionElement = document.getElementById("lightbox-call-to-action");
// id of your call-to-action element // Bind to the click event on the call-to-action element
callToActionElement.addEventListener("click", function() { lightbox.show(); });