
Groenteballetjes Spinazie-Broccoli pasta
Ingrediënten
1 pak speltpasta (375g)
1 sjalot
300 g jonge spinazie
10 g verse kervel
3 tbsp amandelschilfers
500 g mascarpone
10 ml amandelmelk
50 g kervel
2 tbsp olijfolie
peper en zout
Bereiding
1
Pel en snijd de sjalot fijn. Spoel de spinazie en laat ze uitlekken. Rooster de amandelschilfers.
2
Stoof de sjalotten aan in olijfolie en voeg er dan de spinazie aan toe. Kruid ze goed af met peper en zout. Voeg de mascarpone en de amandelmelk toe, meng alles goed door elkaar.
3
Kook de speltpasta zoals vermeld op de verpakkingen en voeg hem toe aan de saus.
4
Bak de Aoste Groenteballetjes Spinazie-Broccoli in een antikleefpan met olijfolie tot ze aan alle kanten mooi gekleurd zijn.
5
Giet de pasta met de saus in een serveerschaal en schik er dan de balletjes op. Werk het geheel af met de amandelschilfers en grof gehakte kervel.