Pel en snijd de sjalot fijn. Spoel de spinazie en laat ze uitlekken. Rooster de amandelschilfers.
2
Stoof de sjalotten aan in olijfolie en voeg er dan de spinazie aan toe. Kruid ze goed af met peper en zout. Voeg de mascarpone en de amandelmelk toe, meng alles goed door elkaar.
3
Kook de speltpasta zoals vermeld op de verpakkingen en voeg hem toe aan de saus.
4
Bak de Aoste Groenteballetjes Spinazie-Broccoli in een antikleefpan met olijfolie tot ze aan alle kanten mooi gekleurd zijn.
5
Giet de pasta met de saus in een serveerschaal en schik er dan de balletjes op. Werk het geheel af met de amandelschilfers en grof gehakte kervel.
Ook lekker met de Groenteballetjes Pompoen-Wortel.
',
pushGtmEventsToHost: true,
offersPerPage: 8,
identifier: "customName1",
variantBased: true,
showAllEnabled: true,
showAllDisplaysProduct: true,
});
// The number within the bracket is the lightbox ID of the lightbox created within the builder
var callToActionElement = document.getElementById("lightbox-call-to-action");
// id of your call-to-action element // Bind to the click event on the call-to-action element
callToActionElement.addEventListener("click", function() { lightbox.show(); });