Groenten penne by Evy Gruyaert
Porties1 Serving

Ingrediënten

 500 g penne
 olijfolie
 5 medium wortelen
 2 kleine courgettes
 2 grote preistengels
 2 grote tomaten
 1 grote ui
 1 sjalot
 1 prik passata
 kruiden (waar heb je zin in?)
 peper en zout
 groentenbouillon
 Aoste Groenteballetjes Spinazie-Boerenkool en Broccoli
 Aoste Groenteballetjes Pompoen-Wortel
 2 Aoste Spinazieburgers
 2 eitjes

Bereidingswijze

1

Kook de penne al dente.

2

Stoom of stoof de worteltjes in olijfolie tot ze gaar zijn. Doe hetzelfde met de prei en de courgette.

3

Snijd de ui en de sjalot fijn en stoof.

4

Roer en kruid met peper en zout. Voeg verse kruiden toe (peterselie, bieslook, salie..) of ene klein potje pesto.

5

Laat zachtjes pruttelen op een medium vuur.

6

Voeg de penne toe aan de saus en laan nog even meegaren.

7

Bak intussen de burgers en/of de balletjes mooi bruin aan.

8

Serveer en smullen maar!

Onze onweerstaanbare tip

Lekker met wat Parmezaanse kaasschilfers of gegrilde pijnboompitjes.

Smakelijk!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print