Aoste vegetarische groenteballetjes Spinazie-Boerenkool en Broccoli
140g quinoa
4dl water
vegetarische bouillon (naar smaak)
1el olijfolie
1halve ui
2handenvol geraspte wortelen
1tomaat
1avocado
1tl limoensap
2wortelen in fijne reepjes gesneden
koriander
Dressing
2el rijstazijn
1el honing
4el olijfolie
1el sesamolie
Bereidingswijze
1
Kook de quinoa in het water met bouillon volgens de verpakking.
2
Doe een sheutje olijfolie in een pan en bak de Aoste Vegetarische Groenteballetjes.
3
Snijd de rode ui fijn en de tomaat in schijfjes of partjes.
4
Snijd het vruchtvlees van de avocado in schijfjes of blokjes. Besprenkel met limoensap (of citroen als je geen limoen hebt).
5
Voor de dressing meng je alle ingrediënten en roer goed door.
6
Voeg alle ingrediënten samen op een bord, inclusief de wortelen. Serveer met (of zonder) de dressing, en werk af met korianderblaadjes.
Ben je niet zo een fan van rauwe ui in salades, dan kun je hem eruit laten of een tijdje laten weken in azijn.
',
pushGtmEventsToHost: true,
offersPerPage: 8,
identifier: "customName1",
variantBased: true,
showAllEnabled: true,
showAllDisplaysProduct: true,
});
// The number within the bracket is the lightbox ID of the lightbox created within the builder
var callToActionElement = document.getElementById("lightbox-call-to-action");
// id of your call-to-action element // Bind to the click event on the call-to-action element
callToActionElement.addEventListener("click", function() { lightbox.show(); });