Pizza Ratatouille

Pizza Ratatouille
Porties4 Personen

Ingrediënten

 1 Pizzadeeg
 50 g Edelgistvlokken
 1 Gegrilde paprika in reepjes
 1 Rode ui
 1 tbsp Basilicum
 20 g Rucola
 12 Kerstomaatjes
 1 stick Rozemarijn
 1 tbsp Zwarte sesamzaadjes

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven voor op 220°C.

2

Leg het pizzadeeg klaar op een bakplaat.

3

Besmeer de bodem met de Aoste Ratatouille Groentespread.

4

Besprenkel de pizzabodem met de edelgistvlokken, gegrilde paprikareepjes, rode ui, basilicum, kerstomaatjes, rozemarijn en zwarte sesamzaadjes.

5

Bak in de oven gedurende 30 minuten.

6

Haal de pizza uit de oven en serveer met de verse rucola.

Onze onweerstaanbare tip

De edelgistvlokken kan je altijd inwisselen voor parmezaanse kaas!

aoste_smakelijk
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Ingrediënten

 1 Pizzadeeg
 50 g Edelgistvlokken
 1 Gegrilde paprika in reepjes
 1 Rode ui
 1 tbsp Basilicum
 20 g Rucola
 12 Kerstomaatjes
 1 stick Rozemarijn
 1 tbsp Zwarte sesamzaadjes

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 220°C.

2

Leg het pizzadeeg klaar op een bakplaat.

3

Besmeer de bodem met de Aoste Ratatouille Groentespread.

4

Besprenkel de pizzabodem met de edelgistvlokken, gegrilde paprikareepjes, rode ui, basilicum, kerstomaatjes, rozemarijn en zwarte sesamzaadjes.

5

Bak in de oven gedurende 30 minuten.

6

Haal de pizza uit de oven en serveer met de verse rucola.

Pizza Ratatouille