Poké bowl met Aoste Chicken Snacks
Porties2 Personen

Ingrediënten

 2 potjes Aoste Chicken Snacks
 300 g tricolor quinoa
 1 bot radijzen
 50 g suiker
 10 cl rijstazijn
 200 g edamamebonen
 ¼ rode kool
 2 avocado's
 1 komkommer
 1 el witte wijnazijn
 1 citroen
 2 el srirachasaus
 8 el volle yoghurt
 5 el sesamzaad

Bereidingswijze

1

Voor de saus:
Meng de yoghurt met de sriarachasaus en houd deze mengeling apart.

2

Kook de quinoa zoals vermeld op de verpakking.

3

Snijd ondertussen de rode kool fijn met behulp van een groenteschaaf en breng ze op smaak met olijfolie en het sap van 1/2 citroen.

4

Voor de radijzen:
Verwijder het loof van de radijzen en spoel ze schoon. Ondertussen verwarm je in een steelpannetje de rijstazijn met de suiker. Roer dit om en van het moment dat de suiker opgelost is haal je het pannetje van het vuur en voeg de radijzen toe. Laat deze een 10 tal minuten marineren.

5

Was de komkommer en snijd hem in staafjes van 5 cm met een dikte van 1/2 cm. Kruid de komkommer met peper, een snuifje zout en 1 el witte wijnazijn.

6

Snijd de avocado’s in 2 en haal er met behulp van een mes de pit uit. Haal het vruchtvlees uit de pel en snijd de avocado helften in fijne plakken. Sprenkel er de rest van het citroensap over zodat hij niet verkleurd.

7

Start voor het dresseren van je Pokérbowl met de quinoa en schik dan wat rode kool, komkommer, radijzen, plakjes avocado en de Aoste chicken snacks.

Onze onweerstaanbare tip

Smakelijk!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print