Snijd de aubergine overlangs in plakken van max. 1/2 cm dik en sprenkel er de olijfolie over.
2
Verwarm een grillpan en grill de aubergine plakjes aan beide zijden en laat ze daarna even afkoelen.
3
Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan tot ze goudbruin zijn en toast de sneden brood in de broodrooster. Snijd de radijzen in kwartjes.
4
Smeer de auberginespread op het brood, daarop de gegrilde aubergineplakken en de Aoste kip.
5
Werk af met enkele blaadjes rucola, de pijnboompitten en de kwartjes radijs. Geef nog een laatste draai van de pepermolen. Smakelijk!
Onze onweerstaanbare tip
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
',
pushGtmEventsToHost: true,
offersPerPage: 8,
identifier: "customName1",
variantBased: true,
showAllEnabled: true,
showAllDisplaysProduct: true,
});
// The number within the bracket is the lightbox ID of the lightbox created within the builder
var callToActionElement = document.getElementById("lightbox-call-to-action");
// id of your call-to-action element // Bind to the click event on the call-to-action element
callToActionElement.addEventListener("click", function() { lightbox.show(); });