Toast met kip en auberginespread
Porties2 Personen

Ingrediënten

 1 pakje Aoste kip
 4 sneden rustiek brood naar keuze
 100 g auberginespread
 1 aubergine
 4 el olijfolie
 25 g pijnboompitten
 20 g rucola
 4 radijzen
 zwarte peper

Bereidingswijze

1

Snijd de aubergine overlangs in plakken van max. 1/2 cm dik en sprenkel er de olijfolie over.

2

Verwarm een grillpan en grill de aubergine plakjes aan beide zijden en laat ze daarna even afkoelen.

3

Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan tot ze goudbruin zijn en toast de sneden brood in de broodrooster. Snijd de radijzen in kwartjes.

4

Smeer de auberginespread op het brood, daarop de gegrilde aubergineplakken en de Aoste kip.

5

Werk af met enkele blaadjes rucola, de pijnboompitten en de kwartjes radijs. Geef nog een laatste draai van de pepermolen. Smakelijk!

Onze onweerstaanbare tip

Smakelijk!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print