Snijd de aubergine overlangs in plakken van max. 1/2 cm dik en sprenkel er de olijfolie over.
2
Verwarm een grillpan en grill de aubergine plakjes aan beide zijden en laat ze daarna even afkoelen.
3
Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan tot ze goudbruin zijn en toast de sneden brood in de broodrooster. Snijd de radijzen in kwartjes.
4
Smeer de auberginespread op het brood, daarop de gegrilde aubergineplakken en de Aoste kip.
5
Werk af met enkele blaadjes rucola, de pijnboompitten en de kwartjes radijs. Geef nog een laatste draai van de pepermolen. Smakelijk!
',
pushGtmEventsToHost: true,
offersPerPage: 8,
identifier: "customName1",
variantBased: true,
showAllEnabled: true,
showAllDisplaysProduct: true,
});
// The number within the bracket is the lightbox ID of the lightbox created within the builder
var callToActionElement = document.getElementById("lightbox-call-to-action");
// id of your call-to-action element // Bind to the click event on the call-to-action element
callToActionElement.addEventListener("click", function() { lightbox.show(); });