Toast met kip en auberginespread

Porties2 Personen

Ingrediënten

 1 pakje Aoste kip
 4 sneden rustiek brood naar keuze
 100 g auberginespread
 1 aubergine
 4 el olijfolie
 25 g pijnboompitten
 20 g rucola
 4 radijzen
 zwarte peper

Bereidingswijze

1

Snijd de aubergine overlangs in plakken van max. 1/2 cm dik en sprenkel er de olijfolie over.

2

Verwarm een grillpan en grill de aubergine plakjes aan beide zijden en laat ze daarna even afkoelen.

3

Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan tot ze goudbruin zijn en toast de sneden brood in de broodrooster. Snijd de radijzen in kwartjes.

4

Smeer de auberginespread op het brood, daarop de gegrilde aubergineplakken en de Aoste kip.

5

Werk af met enkele blaadjes rucola, de pijnboompitten en de kwartjes radijs. Geef nog een laatste draai van de pepermolen. Smakelijk!

Smakelijk!