Vegetarische toast door @lili_food_and_go
Porties1 Serving

Ingrediënten

Voor de garnituur
 Aoste Groenteballetjes Pompoen-Wortel
 Slamengeling, wortelslierten
Voor de yoghurtdressing
 ½ teentje look, geperst
 enkele blaadjes koriander
 een scheutje citroensap
 zout en peper
Voor het naandeeg
 63 ml lauwe melk
 63 g yoghurt natuur
 160 g bloem
 ½ tl natriumbicarbonaat
 ½ tl bakpoeder
 ½ tl zout
 90 g geraspte mozzarella

Bereidingswijze

1

Meng in een grote kom de bloem, het zout, de bakpoeder, het natriumbicarbonaat, de melk en de yoghurt samen. Maak een bal van het deeg en laat die anderhalf uur rusten op kamertemperatuur.

2

Verdeel het deeg in 4 gelijke delen. Maak elk deel plat en voeg de kaas toe in het midden. Vouw daarna het deeg over de mix en rol het met een deegrol uit tot een grote rechthoek of ovaal. Doe hetzelfde met de overige delen van het deeg.

3

Verwarm een pannenkoekenpan, leg de naan erin en laat die aan beide kanten 1 tot 2 minuten bakken tot hij mooi gekleurd is.

4

Bak de balletjes in een pan.

5

Beleg de naans met alle elementen van de garnituur.

Onze onweerstaanbare tip

Probeer dit recept ook eens met de Spinazie-Boerenkool-Broccoli balletjes van Aoste.

Smakelijk!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print