Meng in een grote kom de bloem, het zout, de bakpoeder, het natriumbicarbonaat, de melk en de yoghurt samen. Maak een bal van het deeg en laat die anderhalf uur rusten op kamertemperatuur.
2
Verdeel het deeg in 4 gelijke delen. Maak elk deel plat en voeg de kaas toe in het midden. Vouw daarna het deeg over de mix en rol het met een deegrol uit tot een grote rechthoek of ovaal. Doe hetzelfde met de overige delen van het deeg.
3
Verwarm een pannenkoekenpan, leg de naan erin en laat die aan beide kanten 1 tot 2 minuten bakken tot hij mooi gekleurd is.
4
Bak de balletjes in een pan.
5
Beleg de naans met alle elementen van de garnituur.
Probeer dit recept ook eens met de Spinazie-Boerenkool-Broccoli balletjes van Aoste.
',
pushGtmEventsToHost: true,
offersPerPage: 8,
identifier: "customName1",
variantBased: true,
showAllEnabled: true,
showAllDisplaysProduct: true,
});
// The number within the bracket is the lightbox ID of the lightbox created within the builder
var callToActionElement = document.getElementById("lightbox-call-to-action");
// id of your call-to-action element // Bind to the click event on the call-to-action element
callToActionElement.addEventListener("click", function() { lightbox.show(); });