Vegetarische pasta door @il_fee_beau

Porties1 portie

Ingrediënten

 16 Aoste Groenteballetjes
 1 pak pasta
 1 sjalot
 1 zak jonge spinazie
 10 g verse kervel
 3 el amandelschilfers, pompoenzaden of pijnboompitten
 500 g mascarpone
 10 ml amandeldrink
 2 el olijfolie
 zout en peper

Bereidingswijze

1

Pel en snijd de sjalot fijn. Spoel de spinazie en laat ze uitlekken. Rooster de amandelschilfers of zaden.

2

Stoof de sjalot aan in olijfolie, voeg de spinazie toe en kruid af met peper en zout. Voeg de mascarpone en de amandeldrink toe. Meng alles door elkaar.

3

Kook de pasta en voeg ze toe aan de saus.

4

Bak de Aoste Groenteballetjes in een antikleefpan met een scheutje olijfolie tot ze aan alle kanten mooi gekleurd zijn.

5

Giet de pasta met de saus in een serveerschaal en schik er de balletjes op. Werk af met de amandelschilfers of zaden en grof gehakte kervel. Smakelijk!

Smakelijk!