Vegetarische pasta door @il_fee_beau
Porties1 Serving

Ingrediënten

 16 Aoste Groenteballetjes
 1 pak pasta
 1 sjalot
 1 zak jonge spinazie
 10 g verse kervel
 3 el amandelschilfers, pompoenzaden of pijnboompitten
 500 g mascarpone
 10 ml amandeldrink
 2 el olijfolie
 zout en peper

Bereidingswijze

1

Pel en snijd de sjalot fijn. Spoel de spinazie en laat ze uitlekken. Rooster de amandelschilfers of zaden.

2

Stoof de sjalot aan in olijfolie, voeg de spinazie toe en kruid af met peper en zout. Voeg de mascarpone en de amandeldrink toe. Meng alles door elkaar.

3

Kook de pasta en voeg ze toe aan de saus.

4

Bak de Aoste Groenteballetjes in een antikleefpan met een scheutje olijfolie tot ze aan alle kanten mooi gekleurd zijn.

5

Giet de pasta met de saus in een serveerschaal en schik er de balletjes op. Werk af met de amandelschilfers of zaden en grof gehakte kervel. Smakelijk!

Onze onweerstaanbare tip

Smakelijk!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print