3el amandelschilfers, pompoenzaden of pijnboompitten
500g mascarpone
10ml amandeldrink
2el olijfolie
zout en peper
Bereidingswijze
1
Pel en snijd de sjalot fijn. Spoel de spinazie en laat ze uitlekken. Rooster de amandelschilfers of zaden.
2
Stoof de sjalot aan in olijfolie, voeg de spinazie toe en kruid af met peper en zout. Voeg de mascarpone en de amandeldrink toe. Meng alles door elkaar.
3
Kook de pasta en voeg ze toe aan de saus.
4
Bak de Aoste Groenteballetjes in een antikleefpan met een scheutje olijfolie tot ze aan alle kanten mooi gekleurd zijn.
5
Giet de pasta met de saus in een serveerschaal en schik er de balletjes op. Werk af met de amandelschilfers of zaden en grof gehakte kervel. Smakelijk!
',
pushGtmEventsToHost: true,
offersPerPage: 8,
identifier: "customName1",
variantBased: true,
showAllEnabled: true,
showAllDisplaysProduct: true,
});
// The number within the bracket is the lightbox ID of the lightbox created within the builder
var callToActionElement = document.getElementById("lightbox-call-to-action");
// id of your call-to-action element // Bind to the click event on the call-to-action element
callToActionElement.addEventListener("click", function() { lightbox.show(); });