Meng de skyr met de rasp en het sap van een limoen. Snijd de helft van de munt fijn en meng deze eronder. Houd deze dip apart.
Pel en snijd de rode ui in 2 en dan in fijne halve ringen. Houd deze ook even apart.
Schil 2 jonagolden en snijd ze in brunoise. Verwarm de boter in een pan en voeg er de appel aan toe. Roer goed om en voeg er 2 el fijne suiker en kardemom aan toe. Roer opnieuw om en laat het geheel op een zacht vuurtje karameliseren en zacht worden.
Ondertussen snijd je de andere appels in staafjes en sprenkel er wat limoensap over. Zet deze apart.
Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes.
Leg de wrap open en bestrijk in het midden een vierkant met de skyr-mengeling. Schik hierop, in het midden 2 el van de kakarameliseerde appel, daarop enkele pakjes Aoste kalkoengebraad, de ijsbergsalade, de appelstaafjes en de munt.
Werk af met de gebrande uitjes. Rol de wrap op en snijd hem in 2. Serveer met de rest van de yoghurtdip.