Cashback

Proef nu & krijg je aankoop 100% terugbetaald.

Heb jij het vegetarisch gamma van Aoste al opgemerkt in het veggie koelvak? Varieer eens met een groentenspread op jouw boterham of gebruik vegetarische plakjes in jouw witloof-ovenschotel. Of verkies je toch een lekkere groenteburger?

Actie geldig op het vegetarisch assortiment

Bij Aoste vinden we dat beter – maar minder – vlees eten een goed idee is. Daarom vullen wij ons assortiment aan met vegetarische alternatieven. Zonder compromis op smaak. Met deze actie willen we jullie de kans geven om een product naar keuze uit te proberen! Oordeel zelf!

Hoe werkt het?

Heb je één van onze vegetarische producten gekocht tussen 16 maart en 12 april 2020?

Volg onderstaande stappen via het online formulier & krijg één product (per IBAN) naar keuze 100% terugbetaald.

Het is heel eenvoudig: voeg een duidelijke foto toe van het volledige kassaticket en omcirkel de aankoopdatum en het aangekochte Aoste product. Doe dit vóór 26 april. Aan laattijdige en/of onvolledige deelnames kunnen wij geen gevolg geven. De terugbetaling van het product wordt binnen de 6 weken na ontvangst van uw gegevens op uw bankrekening gestort.

aoste_mask_circle_receipt

Hoe werkt het?

Heb je één van onze vegetarische producten gekocht tussen 16 maart en 12 april 2020? Dan wordt uw aankoop van max. 1 product 100% terugbetaald.

Vul het online formulier in via onderstaande link, voeg een duidelijke foto toe van het volledige kassaticket en omcirkel de aankoopdatum en het product. De terugbetaling van het product wordt binnen de 6 weken na ontvangst van uw gegevens op uw bankrekening gestort.

aoste_mask_circle_receipt

Ons (h)eerlijk assortiment

Kies je voor béter vlees of geen vlees? Kies bewust. Kies Aoste.