Clubsandwich met Omelet Natuur

Porties4 PersonenBereidingstijd30 min.

Ingrediënten

 12 sneetjes casinobrood (vierkant)
 1 avocado
 1/2 komkommer
 8 plakken boerenkaas (pikant)
 20 g sushiazijn
 135 g mayonaise
 20 g truffeltapenade
 35 g crème fraîche
 1/4 krop ijsbergsla

Bereidingswijze

1

Verdeel 12 sneetjes casinobrood over de werkbank. Smeer de bovenkant in met mayonaise (35 g) en rooster de sneetjes in een toaster, of een oven (3 tot 4 min. op 160°C).

2

Meng 100 g mayonaise met de truffeltapenade en crème fraîche. Besmeer één kant van de getoaste sneetjes brood met de truffelmayonaise.

3

Snijd de komkommer met een mandoline of dunschiller in linten. Leg de komkommerlinten in een mengkom, voeg sushiazijn toe en laat 10 min. rusten.

4

Leg 4 plakken Omelet Natuur op een eerste sneetje toast, vervolgens avocado in schijfjes en wat ijsbergsla.

5

Leg 4 plakken Omelet Natuur op een tweede sneetje toast, vervolgens wat komkommerlinten en boerenkaas.

6

Stapel de sandwich en dek af met een derde sneetje toast.

Smakelijk!