Croque met Kip, mozarella en Zuiderse tappenade by @stephanie_bex
Porties1 portie
Ingrediënten
2dikke sneden volkoren brood
12zongedroogde tomaatjes
6zwarte olijven, ontpit
1eetlepelpijnboompitten
4sneetjes Aoste Kipfilet
50ggemalen mozzarella
1handje rucolablaadjes
Bereidingswijze
1
Maak de tapenade door de tomaatjes, olijfjes en pijnboompitten te mixen. Voeg eventueel nog een beetje olie van de tomaatjes toe.
2
Besmeer de sneetjes brood met de tapenade.
3
Beleg de sneetjes brood met de Aoste Kipfilet, de gemalen mozzarella en de rucolablaadjes.
4
Grill enkele minuutjes tot de kaas mooi gesmolten is.
',
pushGtmEventsToHost: true,
offersPerPage: 8,
identifier: "customName1",
variantBased: true,
showAllEnabled: true,
showAllDisplaysProduct: true,
});
// The number within the bracket is the lightbox ID of the lightbox created within the builder
var callToActionElement = document.getElementById("lightbox-call-to-action");
// id of your call-to-action element // Bind to the click event on the call-to-action element
callToActionElement.addEventListener("click", function() { lightbox.show(); });