Croque met Kip, mozarella en Zuiderse tappenade by @stephanie_bex
Porties1 Serving

Ingrediënten

 2 dikke sneden volkoren brood
 12 zongedroogde tomaatjes
 6 zwarte olijven, ontpit
 1 tbsp pijnboompitten
 4 sneetjes Aoste Kipfilet
 50 g gemalen mozzarella
 1 handje rucolablaadjes

Bereidingswijze

1

Maak de tapenade door de tomaatjes, olijfjes en pijnboompitten te mixen. Voeg eventueel nog een beetje olie van de tomaatjes toe.

2

Besmeer de sneetjes brood met de tapenade.

3

Beleg de sneetjes brood met de Aoste Kipfilet, de gemalen mozzarella en de rucolablaadjes.

4

Grill enkele minuutjes tot de kaas mooi gesmolten is.

Onze onweerstaanbare tip

Smakelijk!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print