Croque met Kip, mozarella en Zuiderse tappenade by @stephanie_bex
Porties1 portie
Ingrediënten
2dikke sneden volkoren brood
12zongedroogde tomaatjes
6zwarte olijven, ontpit
1eetlepelpijnboompitten
4sneetjes Aoste Kipfilet
50ggemalen mozzarella
1handje rucolablaadjes
Bereidingswijze
1
Maak de tapenade door de tomaatjes, olijfjes en pijnboompitten te mixen. Voeg eventueel nog een beetje olie van de tomaatjes toe.
2
Besmeer de sneetjes brood met de tapenade.
3
Beleg de sneetjes brood met de Aoste Kipfilet, de gemalen mozzarella en de rucolablaadjes.
4
Grill enkele minuutjes tot de kaas mooi gesmolten is.
Onze onweerstaanbare tip
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
',
pushGtmEventsToHost: true,
offersPerPage: 8,
identifier: "customName1",
variantBased: true,
showAllEnabled: true,
showAllDisplaysProduct: true,
});
// The number within the bracket is the lightbox ID of the lightbox created within the builder
var callToActionElement = document.getElementById("lightbox-call-to-action");
// id of your call-to-action element // Bind to the click event on the call-to-action element
callToActionElement.addEventListener("click", function() { lightbox.show(); });