3sneetjes Aoste Kipfilet of Aoste Kipfilet aan 't Spit
25gComté (in plakjes of geraspt)
1eetlepelroomkaas
een paar gekarameliseerde uiringen
een handvol spinazie
Bereidingswijze
1
Besmeer beide boterhammen met de roomkaas. Kruid met peper en zout.
2
Beleg een boterham met de Aoste Kipfilet, Comté, Spinazie en uiringen.
3
Leg de tweede boterham met de roomkaas kant naar beneden op de belegde boterham.
4
Bak je Croquo Poulet op een laag vuur in een pan met een klein beetje olie/boter goudbruin langs twee kanten.
',
pushGtmEventsToHost: true,
offersPerPage: 8,
identifier: "customName1",
variantBased: true,
showAllEnabled: true,
showAllDisplaysProduct: true,
});
// The number within the bracket is the lightbox ID of the lightbox created within the builder
var callToActionElement = document.getElementById("lightbox-call-to-action");
// id of your call-to-action element // Bind to the click event on the call-to-action element
callToActionElement.addEventListener("click", function() { lightbox.show(); });