Vegetarisch

Altijd vlees,
nooit vlees
of soms vlees?

Mag het ook eens minder vlees – en dus meer variatie – zijn? Voor Aoste wel. Maar alleen het beste is goed genoeg. Daarom vullen we ons gamma continu aan met heerlijke vegetarische en veganistische producten. De (bewuste) keuze is aan jou.

Arrow down yellow
Dashed line red
Dashed line red

Gekozen product van het jaar 2020

Binnenkort vindt u het logo van  Gekozen Product Van Het Jaar 2020 op ons volledige assortiment vegetarische burgers en nuggets. Deze award hebben we verkregen na een ondervraging van 5.000 Belgische consumenten. Onze vegetarische producten werden verkozen als product van het jaar 2020, ook voor zijn smaak!

Veggie burgers op plank

In nauwe
samenwerking
met EVA

We zijn dan ook trots op de groeiende diversiteit in ons assortiment van vegetarische en vegan producten, ontwikkeld in nauwe samenwerking met EVA (Ethisch Vegetarisch Alternatief). Meer info over EVA vind je hier.

Aoste is, samen met EVA, één van de oprichters van het nieuwe bedrijvennetwerk “The Next Food Chain”, dat ernaar streeft om het aanbod aan plantaardige producten in het winkelpunt te versnellen.

Butternut toast met spread

Ontdek ons vegetarisch assortiment

Zo kan je bij ons kiezen voor vegetarisch broodbeleg, vegan groentenspreads, vegetarische groentenburgers en vegetarische groenteballetjes. Zonder compromis op smaak, met aandacht voor de voedingswaarden en dus rijk aan eiwitten, maar tegelijk ook laag in vet- en zoutgehalte.

Ontdek ons vegetarisch assortiment

Zo kan je bij ons kiezen voor vegetarisch broodbeleg, vegan groentenspreads, vegetarische groentenburgers en veggie nuggets. Zonder compromis op smaak, met aandacht voor de voedingswaarden en dus rijk aan eiwitten, maar tegelijk ook laag in vet- en zoutgehalte.

Butternut toast
Arrow left red

ZONDER NITRIETEN

Arrow right red
Dashed line red

Ons (h)eerlijk assortiment

Kies je voor béter vlees of geen vlees? Kies bewust. Kies Aoste.

Aoste plus bistro time