Snijd de bagels open en toast ze op een antikleefpan.
2
Was de jonge spinazie en zwier ze droog. Breng de spinazie op smaak met extra vierge olijfolie, een scheutje witte wijnazijn, peper en zout.
3
Smeer de rode bietenspread op de voet van de bagel of burgerbroodje, schik daarop de jonge spinazie, dan de koolsalade en de Aoste kip aan ’t spit. Sluit met het hoedje van de bagel.
Onze onweerstaanbare tip
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
',
pushGtmEventsToHost: true,
offersPerPage: 8,
identifier: "customName1",
variantBased: true,
showAllEnabled: true,
showAllDisplaysProduct: true,
});
// The number within the bracket is the lightbox ID of the lightbox created within the builder
var callToActionElement = document.getElementById("lightbox-call-to-action");
// id of your call-to-action element // Bind to the click event on the call-to-action element
callToActionElement.addEventListener("click", function() { lightbox.show(); });