Lasagno

Porties2 Personen

Ingrediënten

 8 pompoen lasagnebladen of snijd zelf vellen van een butternut
 200 g verse spinazie
 12 sneden Aoste Le Végétarien Tuinkruiden
 500 g passata
 4 el tomatenpuree
 150 ml plantaardige room
 100 g geraspte kaas
 rozemarijn, tijm, peper en zout
 optioneel: 3 el zonnebloempitten

Bereidingswijze

1

Verwarm de oven op 200 graden.

2

Was de spinazie en kook in een kleine hoeveelheid water tot een platte brij. Laat het water er goed uitlekken (In een vergiet en met lepel eruit duwen).

3

Doe in een kom de passata, spinazie, tomatenpuree, room, peper, zout, rozemarijn, tijm en eventueel de zonnebloempitjes en meng goed door elkaar.

4

Bedek een ovenschaal met enkele eetlepels van de gemengde saus. Strijk open. Bedek met 4 pompoen lasagnebladen of met pompoen sneetjes en 4 sneden Aoste Le Végétarien Tuinkruiden. Herhaal opnieuw. Eindig met een laag van de saus. Werk op het einde af met de geraspte kaas.

5

Zet 30 minuten in de oven. ENJOY!

Smakelijk!