8pompoen lasagnebladen of snijd zelf vellen van een butternut
200g verse spinazie
12sneden Aoste Le Végétarien Tuinkruiden
500g passata
4el tomatenpuree
150ml plantaardige room
100g geraspte kaas
rozemarijn, tijm, peper en zout
optioneel: 3 el zonnebloempitten
Bereidingswijze
1
Verwarm de oven op 200 graden.
2
Was de spinazie en kook in een kleine hoeveelheid water tot een platte brij. Laat het water er goed uitlekken (In een vergiet en met lepel eruit duwen).
3
Doe in een kom de passata, spinazie, tomatenpuree, room, peper, zout, rozemarijn, tijm en eventueel de zonnebloempitjes en meng goed door elkaar.
4
Bedek een ovenschaal met enkele eetlepels van de gemengde saus. Strijk open. Bedek met 4 pompoen lasagnebladen of met pompoen sneetjes en 4 sneden Aoste Le Végétarien Tuinkruiden. Herhaal opnieuw. Eindig met een laag van de saus. Werk op het einde af met de geraspte kaas.