Een dagje vegetarisch!

Want het hoeft niet elke dag vlees te zijn.

Bij Aoste weten we dat het soms ook een beetje minder vlees zijn. Een dagje vegetarisch kan namelijk even goed smaken! En om dat te bewijzen maakten we heerlijke vegetarische gerechten die net zo lekker zijn als hun vleesvariant. Probeer ze zelf met Aoste vegetarische producten en doe mee aan onze wedstrijd! Daarmee maak je kans op een culinair, vegetarisch etentje voor twee bij Bon Bon in Brussel.

Wat moet je doen?

Maak één van de 3 gerechten zonder vlees na en deel je foto in de comments op onze Facebook pagina. Vergeet niet de verpakking erbij te fotograferen! 🙂
Dashed line red

Restaurant Bon Bon – 2 Michelinsterren

Er zijn weinig locaties in België waar je nog meer kan genieten van een vegetarisch menu dan bij Restaurant Bon Bon. Het verdient niet voor niets twee Michelinsterren en het kreeg van Gault-Millau een bijna perfecte score van 19,5/20! Bon Bon bevindt zich in een karaktervol huis dat jonge chef Christophe Hardiquest en zijn echtgenote zorgvuldig uitkozen en inrichtten. Met de open keuken kan je meekijken hoe Christophe alles, maar dan ook echt alles van zijn menu zelf in huis bereidt. Hij werkt uitsluitend met topproducten van gegarandeerde herkomst, en hij wil de natuurlijke smaak van die producten ten volle respecteren.

Dat is een filosofie dat we bij Aoste alleen maar kunnen toejuichen!