Omelet met geroosterde paprika
Ingrediënten:
- 300g tomaten
- 150g geroosterde paprika
- 2 tenen knoflook
- 3 eetlepels olijfolie
- 4 eetlepels ringen lente-ui
- 1/2 theelepel chilivlokken
- 6 eieren
- zout en peper
- 80g Aoste Bistro Patron
Bereiding (20 min.):
- Schil 1 tomaat, snij het in vier en verwijderd de pitten. Snij ze daarna in kleine blokjes. Hak daarna de geroosterde paprika. Schil de knoflook en hak het fijn.
- Verhit 1 eetlepel olijfolie in een grote pan en voeg de knoflook, lente uien en de chili vlokken. Bak 2-3 minuten. Voeg de tomaat en paprika toe en laat het 2-3 minuten langer bakken.
- Roer de eieren in een kom met zout en peper en voeg de groenten mengeling toe. Maak de pan schoon met keukenpapier. Verhit 2 eetlepels olijfolie en giet het mengsel van eieren en groenten in de pan. Laat het 3 – 4 minuten afgedekt bakken op laag vuur.
- Snij de Aoste Bistro Patron (zonder velletje) in dunne plakjes en verdeel ze gelijkmatig over de omelet. Bak opnieuw het geheel gedurende 2 – 3 minuten. Serveer de omelet als een pizza in gesneden stukken.