Uientaart met Frans deeg

Omelet met geroosterde paprika

Ingrediënten:

  • 300g tomaten
  • 150g geroosterde paprika
  • 2 tenen knoflook
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels ringen lente-ui
  • 1/2 theelepel chilivlokken
  • 6 eieren
  • zout en peper
  • 80g Aoste Bistro Patron

Bereiding (20 min.):

  • Schil 1 tomaat, snij het in vier en verwijderd de pitten. Snij ze daarna in kleine blokjes. Hak daarna de geroosterde paprika. Schil de knoflook en hak het fijn.
  • Verhit 1 eetlepel olijfolie in een grote pan en voeg de knoflook, lente uien en de chili vlokken. Bak 2-3 minuten. Voeg de tomaat en paprika toe en laat het 2-3 minuten langer bakken.
  • Roer de eieren in een kom met zout en peper en voeg de groenten mengeling toe. Maak de pan schoon met keukenpapier. Verhit 2 eetlepels olijfolie en giet het mengsel van eieren en groenten in de pan. Laat het 3 – 4 minuten afgedekt bakken op laag vuur.
  • Snij de Aoste Bistro Patron (zonder velletje) in dunne plakjes en verdeel ze gelijkmatig over de omelet. Bak opnieuw het geheel gedurende 2 – 3 minuten. Serveer de omelet als een pizza in gesneden stukken.

Post a Comment