Boterham met Kipfilet aan ‘t spit en gegrilde courgette
Porties2 PersonenBereidingstijd40 min.

Ingrediënten

 250 g mascarpone
 1 sesambrood
 1 courgette
 olijfolie
 tuinkruiden naar keuze

Bereidingswijze

1

Was de courgette en snijd deze met een dunschiller in lange brede slierten.

2

Bak deze in een beetje olijfolie in een platte schaal in de oven gedurende 30 minuten op 180°.

3

Dep de groenten af met wat keukenpapier.

4

Beleg de boterham met wat mascarpone.

5

Leg daarboven op slierten gegrilde courgette.

6

Drapeer de plakjes AOSTE Kipfilet aan ’t Spit® op de
boterham.

7

Accentueer met de frisse tuinkruiden.

Onze onweerstaanbare tip

Serveer met kleine tomaatjes, opgevuld met mascarpone. Heerlijk!

Smakelijk!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print