Was de courgette en snijd deze met een dunschiller in lange brede slierten.
2
Bak deze in een beetje olijfolie in een platte schaal in de oven gedurende 30 minuten op 180°.
3
Dep de groenten af met wat keukenpapier.
4
Beleg de boterham met wat mascarpone.
5
Leg daarboven op slierten gegrilde courgette.
6
Drapeer de plakjes AOSTE Kipfilet aan ’t Spit® op de
boterham.
7
Accentueer met de frisse tuinkruiden.
Serveer met kleine tomaatjes, opgevuld met mascarpone. Heerlijk!
',
pushGtmEventsToHost: true,
offersPerPage: 8,
identifier: "customName1",
variantBased: true,
showAllEnabled: true,
showAllDisplaysProduct: true,
});
// The number within the bracket is the lightbox ID of the lightbox created within the builder
var callToActionElement = document.getElementById("lightbox-call-to-action");
// id of your call-to-action element // Bind to the click event on the call-to-action element
callToActionElement.addEventListener("click", function() { lightbox.show(); });