Roer 1 ei met 1 theelepel zout en de boter. Voeg de bloem toe en kneed tot een glad deeg. Wikkel het deeg in huishoudfolie en leg het in de koelkast gedurende 1 uur.
2
Meng de zure room met de overgebleven eieren, zout, peper en nootmuskaat.
3
Snij de Epoisses in kubussen. Schil de appel, verwijder de klokhuis en snij in blokjes.
4
Snij de AOSTE Salami 100% Kip® in stukjes. Meng de kaas, appel en salami met de verse room. Verwarm de oven tot 200°C.
5
Vet de taartvorm met boter. Bestrooi het werkvlak met bloem en rol het deeg uit tot ongeveer 1/2 cm dik. Leg het deeg in de taartvorm en giet de vulling erover.
6
Bak de taart lichtbruin in het midden van de oven geduren- de 25-30 minuten. Bestrooi met de hazelnoot en dien meteen op.
In plaats van Epoisses kunt u ook een andere pittige schim- melkaas gebruiken!