Snij de kaas in reepjes. Hak de paprika en lente-ui in fijne stukjes.
2
Beleg 4 tortilla’s met kaasreepjes, een sneetje Aoste Beenham® of Aoste Plus ham, de fijngesneden groenten, bladpeterselie en eindig met de rest van de kaas. Leg de andere tortilla erbovenop.
3
Druk de tortilla’s nog even aan en bak ze in een pan aan beide zijden goudbruin.
Voor de liefhebbers: voeg enkele mespuntjes blauwe schim- melkaas toe voor een onverwachte smaaktoets!
',
pushGtmEventsToHost: true,
offersPerPage: 8,
identifier: "customName1",
variantBased: true,
showAllEnabled: true,
showAllDisplaysProduct: true,
});
// The number within the bracket is the lightbox ID of the lightbox created within the builder
var callToActionElement = document.getElementById("lightbox-call-to-action");
// id of your call-to-action element // Bind to the click event on the call-to-action element
callToActionElement.addEventListener("click", function() { lightbox.show(); });