Boterhamdoos met Frozen worstjes

Hapklare mini-kippenworstjes mét worteltjes

Nu de zomervakantie voorbij is, belanden we weer in de ochtendrush om onze bengels frisgewassen en met gevulde brooddoos op tijd aan de schoolpoort te krijgen. Om ze tijdens hun eerste schooldagen alvast te verrassen met een leuke en lekkere snack, zijn er de mini-kippenworstjes met sappige worteltjes van Aoste. Met deze hartige tussendoortjes tover je de brooddoos van jouw oogappel in een handomdraai om in een smaakvol lunchpakket!

Heb je net zoals vele mama’s en papa’s in de ochtend niet veel tijd of fantasie voor het vullen van de brooddozen? Maak het jezelf dan eens gemakkelijk en verwen je kleintjes met 30g energie in een hip en gekleurd manteltje dat makkelijk te openen is voor kinderhandjes! Deze kleine kippenworstjes bevatten 30%  worteltjes – groenten die gekend zijn voor hun vitaminen zoals vitamine A, B en C – en kunnen tot 12u lang uit de koelkast worden bewaard. En in combinatie met de proteïnen (11g/100g) en het natuurlijk laag vetgehalte van de kip (4,5g/100g), krijg je een smaakvolle en verzadigende snack zonder smaakversterkers of artificiële kleurstoffen.

“Sedert meer dan 40 jaar biedt Aoste kwaliteitsvolle charcuterie waarbij we een minutieuze selectie van het vlees en aandacht voor de voedingswaarden voorop stellen. Voor deze kinderworstjes worden de beste delen van de kip – de  filet – geselecteerd. Bovendien hebben ze een beduidend lager suiker- en vetgehalte dan de worstjes die momenteel beschikbaar zijn op de charcuteriemarkt. We werken hard om vernieuwende recepten voor te stellen, zoals deze unieke kinderworstjes waaraan groenten zijn toegevoegd. Tegelijkertijd proberen we continu de nutritionele waarden te verbeteren en de voedingsveiligheid te garanderen”, zegt Evelien Rooman, Brand Manager Aoste bij Imperial Meat Products.

De ‘Frozen’ kippenworstjes van Aoste zijn nu beschikbaar in alle grote supermarkten aan een aanbevolen verkoopprijs van €2,39 voor een netje met 5 worstjes (150g).

Post a Comment