[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text el_class="red"] Poké bowl met Aoste Chicken Snacks [/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text el_class="floatleft"]Budget:[/vc_column_text][vc_raw_html]JTVCYWNmJTIwZmllbGQlM0QlMjJidWRnZXQlMjIlNUQ=[/vc_raw_html][vc_column_text el_class="floatleft"]Bereidingstijd:[/vc_column_text][vc_raw_html]JTVCYWNmJTIwZmllbGQlM0QlMjJiZXJlaWRpbmdzdGlqZCUyMiU1RA==[/vc_raw_html][vc_column_text el_class="floatleft"]Soort gerecht:[/vc_column_text][vc_raw_html]JTVCYWNmJTIwZmllbGQlM0QlMjJzb29ydF9nZXJlY2h0JTIyJTVE[/vc_raw_html][vc_column_text el_class="floatleft"]Bereidingswijze:[/vc_column_text][vc_raw_html]JTVCYWNmJTIwZmllbGQlM0QlMjJiZXJlaWRpbmdzd2lqemUlMjIlNUQ=[/vc_raw_html][vc_empty_space][vc_column_text] Ingrediënten [/vc_column_text][vc_column_text] 2 potjes Aoste Chicken Snacks 300 g tricolor quinoa 1 bot radijzen 50 g suiker 10 cl rijstazijn 200 g edamamebonen ¼ rode kool 2 avocado's 1 komkommer 1 el witte wijnazijn

Ingrediënten: 300g tomaten150g geroosterde paprika2 tenen knoflook3 eetlepels olijfolie4 eetlepels ringen lente-ui1/2 theelepel chilivlokken6 eierenzout en peper80g Aoste Bistro Patron Bereiding (20 min.): Schil 1 tomaat, snij het in vier en verwijderd de pitten. Snij ze daarna in kleine blokjes. Hak daarna de geroosterde paprika. Schil de knoflook

Ingrediënten: - 4 eieren- 125g gesmolten boter- 250g tarwemeel- 300g slagroom- 150g Epoisses (Franse kaas)- 1 appel (ca. 200g)- 1 eetlepel boter voor de taartvorm- 3 eetlepels geroosterde hazelnoten schijfjes- peper, zout & nootmuskaat- 100g Aoste Salami 100% Kip Bereidingswijze: Roer 1 ei met 1 theelepel zout en